Calamari fritti
Gefrituurde inktvis |
|
Fritto misto di mare
Gefrituurd visassortiment |
|
Scampi alla griglia
Gegrilde grote garnalen |
|
Scampi al forno
Garnalen met knoflook in roomsaus |
|
Scampi al whiskey
Garnalen met whisky in rosésaus |
|
Scampi cardinali
Garnalen in tomatensaus, aanbevolen door de chefkok |
|
Scampi speciali
Garnalen in basilicum-roomsaus |
|
Scampi al porro
Garnalen in prei-roomsaus |
|
Sogliola alla griglia
Gegrilde tong ca. 500 gram |
|
Sogliola alla mugnaia
Tongfilets in boter gebakken met wijnsaus |
|
Sogliola alla botticelli
Tongfilets in peper-roomsaus |
|
Sogliola al cartoccio
Gevulde tongfilets met zeebanket, aanbevolen door de chefkok |
|
Sogliola La Perla
Tongfilets met garnalen-roomsaus |
|
Sogliola al porro
Tongfilets in prei-roomsaus |
|
Pesce spada alla griglia
Gegrilde zwaardvis |
|
Pesce spada in salsa
Zwaardvis in basilicum-roomsaus |
|
Pesce spada alla pizzaiola
Zwaardvis met knoflook, kappertjes, ansjovis in tomatensaus |
|
Salmone al gamberetti
Zalmfilets met garnalen, prei in roomsaus |
|
Salmone in salsa
Zalmfilets in basilicum-roomsaus |
|
Salmone al pomodoro
Zalmfilets met verse tomaten |
|
Salmone ananas
Halve ananas gevuld met zalmfilets in rosésaus, aanbevolen door de chefkok |
|